Πώς να φτιάξετε ένα ανέπαφο ψηφιακό μενού QR Code για το εστιατόριο ή το μπαρ σας;

Table of Contents

Η εύκολη και γρήγορη διαδικασία δημιουργίας μενού QR Code καθιστά το Zebra QR τον καλύτερο κατασκευαστή μενού QR μεταξύ άλλων. Σε λιγότερο από ένα λεπτό δημιουργήστε το μενού QR Code του εστιατορίου σας χωρίς να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή ψηφιακών μενού.

Βοηθά τους πελάτες σας να επικοινωνούν άμεσα μαζί σας, ανά πάσα στιγμή. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα 4 βήματα της διαδικασίας δημιουργίας μενού του εστιατορίου.

 

Βήμα 1: Μεταβείτε στο QR Code Διαχείριση εστιατορίου του Zebra QR

 

 

Σε αυτό το πρώτο βήμα πρέπει να συμπληρώσετε τις πληροφορίες του εστιατορίου σας όπως όνομα εστιατορίου, υπότιτλος, χρονοδιάγραμμα εστιατορίου, περιγραφή του εστιατορίου σας, εικόνα λογότυπου, εικόνα εξωφύλλου, τοποθεσία διεύθυνσης κ.λπ.

Επίσης, έχετε την επιλογή να επιτρέψετε στον πελάτη σας να παραγγείλετε ή όχι.

Γιατί το Zebra QR είναι ο καλύτερος δημιουργός μενού QR Code λόγω της μοναδικής και προηγμένης δυνατότητας πολλαπλών προτύπων που σας επιτρέπει να επιλέξετε ποιο πρότυπο θέλετε να δείξετε στον πελάτη σας.

 

Βήμα 2: Δημιουργήστε ένα μενού εστιατορίου

 

 

Δημιουργήστε τις κατηγορίες μενού και τα πιάτα ή το είδος τους, ανεβάστε εικόνες αντικειμένων, προσθέστε όσες πληροφορίες θέλετε για τα πιάτα που προσφέρετε. Προσθέστε επιπλέον στοιχεία στο στοιχείο του μενού σας. Έχετε την επιλογή να ορίσετε τη διαθεσιμότητα ενός στοιχείου και πρόσθετων στοιχείων.

 

Βήμα 3: Σχεδιασμός QR Code

 

 

Το QR Code generator σας επιτρέπει να σχεδιάσετε τον κωδικό QR όπως θέλετε. Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του προσκηνίου, το χρώμα του φόντου, την επένδυση, την ακτίνα γωνίας κ.λπ.

Επίσης, έχετε την επιλογή να επιλέξετε μια λειτουργία κωδικού QR με λογότυπο (ορίστε το εικονίδιο του λογότυπού σας σε κώδικα QR), κείμενο (προσθέστε το κείμενο ή τον τίτλο του εστιατορίου σας σε κώδικα QR) ή βασικό. αλλάξτε το μέγεθος του εικονιδίου και του κειμένου του λογότυπου ή τη θέση του ώστε να φαίνεται τέλειο.

Βήμα 4: Κατεβάστε έναν κωδικό QR υψηλής ποιότητας

 

 

Έχετε την επιλογή να κατεβάσετε τον κωδικό QR σε μορφή PNG. Μόλις κατεβάσετε τον κωδικό QR, μπορείτε να τον εφαρμόσετε σε οτιδήποτε υλικό εκτύπωσης από μενού έως υλικό μάρκετινγκ όπως φυλλάδια, επιτραπέζιες σκηνές και σανίδες σάντουιτς. Παρέχουμε 3 προ-σχεδιασμό QR πρότυπο (Flyer), μπορείτε να τα κατεβάσετε και να τα επεξεργαστείτε για εκτύπωση και διαδικτυακή διαφήμιση. Δεν χρειάζεται να επανεκτυπώνετε το μενού QR κάθε φορά, μπορείτε να ενημερώνετε ζωντανά το ψηφιακό σας μενού ανά πάσα στιγμή.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

1 σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recent posts
Subscribe Newsletter

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet sites ulla vitae elit libero