Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σας βοηθάμε να βρείτε τη λύση σας

Πείτε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας, η επαγγελματική μας ομάδα είναι πάντα δίπλα σας για να σας υποστηρίξει και να βρει όχι μόνο τις καλύτερες λύσεις, αλλά λύσεις που λειτουργούν για το επιχειρηματικό σας μοντέλο.

Έχετε κάποια ερώτηση;

Συχνές ερωτήσεις

Μέσα σε λίγες ώρες, έχετε τη δυνατότητα να προγραμματίσετε μόνοι σας το μενού, να επιλέξετε τη φωτογραφία προφίλ και τη φωτογραφία εξωφύλλου, να προσθέσετε προϊόντα και είστε έτοιμοι.
Είναι παιχνίδι, 😊 Προσθήκη τίτλου προϊόντος Φωτογραφία (Προαιρετικά) Περιγραφή Τιμή Vegan (Προαιρετικά)
Όχι, η Zebra QR προσφέρει στους πελάτες της μια ευέλικτη πλατφόρμα χωρίς να γνωρίζουν το παραμικρό από προγραμματισμό. Με τους σύγχρονους υπολογιστές γραφείου, μπορείτε να έχετε το μενού σας μέσα σε λίγα λεπτά. Σίγουρα θα το λατρέψετε!
Το Zebra QR ξεκινά με ΔΩΡΕΑΝ (για πάντα) πακέτο για μικρές επιχειρήσεις, για απεριόριστη πρόσβαση και χρήση υπάρχει το πακέτο Premium και ξεκινά από 16,95 ευρώ/μήνα ή 149,95 ευρώ για το ετήσιο πακέτο.
Όχι. Δεν απαιτείται να εισάγετε την πιστωτική σας κάρτα κατά την εγγραφή σας. Θα πρέπει να εισάγετε μια έγκυρη πιστωτική κάρτα (είτε το PayPal) αν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία μετά την αρχική δωρεάν δοκιμαστική περίοδο.
Το Zebra QR συνήθως χρειάζεται περίπου 30 έως 60 λεπτά για να δημιουργήσει ένα μενού με 60 στοιχεία.
Ναι, θα το κάνουμε εμείς δωρεάν σε περίπτωση οπού έχετε ενεργή συνδρομή τουλάχιστον 1 έτους.
  • - Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσα στο ταμπλό διαχείρισης της Zebra QR. - Παρέχουμε επιλογή εκτύπωσης και έτσι οι παραγγελίες μπορούν να εκτυπωθούν.
Ναι, τα συστήματα πληρωμών PayPal και Stripe είναι διαθέσιμα για online πληρωμές. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας.
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ας μιλήσουμε μαζί

Απλά πείτε μας για το επιχειρηματικό σας μοντέλο και θα βρούμε την καλύτερη επιλογή για εσάς και το έργο σας.
Στοιχεία επικοινωνίας μας
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Zebra QR

Phone: +306988285135
Email: [email protected]