Σχετικά με την τεχνολογία του μενού της Zebra QR

Σχετικά με τη Zebra QR

Η χρήση του κώδικα Zebra QR απογειώνεται

Σε απάντηση στην Πανδημία της COVID, τα εστιατόρια έχουν ξεκινήσει τη χρήση των κωδικών Zebra QR. Αυτά τα διακεκομμένα τετράγωνα που εμφανίζονται πλέον παντού σε μενού, φυλλάδια, αυτοκόλλητα, πινακίδες πεζοδρομίων και πολλά άλλα. Είναι διάσημα για την παροχή μιας εμπειρίας χωρίς επαφή, επειδή είναι εύχρηστα και ανοίγουν έναν νέο κόσμο πλεονεκτημάτων.

Δεν ψηφιοποιούμε απλά

Επαναπροσδιορίζουμε το μενού

Με έναν και μόνο κωδικό QR!

Ο όγκος των παραγγελιών σας θα αυξηθεί τουλάχιστον κατά 30% με τη χρήση του ψηφιακού μενού Zebra QR.

2

Έτη Εμπειρίας

Δοκιμάστε το!
ή Απλά στρέψτε την κάμερα του τηλεφώνου σας στον κωδικό για να ανοίξει το μενού.

Συχνές ερωτήσεις & παραδείγματα

Βάλτε την επιχείρησή σας στην πρώτη σελίδα!

Εμείς σας φροντίζουμε σε αυτό, μέσα σε λίγες ώρες έχουμε τη δυνατότητα να προγραμματίσουμε το μενού, να επιλέξουμε την εικόνα προφίλ και τη φωτογραφία εξωφύλλου, να προσθέσουμε προϊόντα και είμαστε έτοιμοι για παραγγελίες.

Είναι σαν παιχνίδι 😊. Η Zebra QR προσφέρει μια πλατφόρμα υψηλής ποιότητας και συνεχίζει να αναπτύσσεται, μπορούμε να επεξεργαστούμε τους δυναμικούς μας κωδικούς εν κινήσει τόσο απλά.

Όχι. Δεν απαιτείται να εισάγετε την πιστωτική σας κάρτα κατά την εγγραφή σας. Θα πρέπει να εισαγάγετε μια έγκυρη πιστωτική κάρτα ή πληρωμή προκειμένου να διατηρήσετε την υπηρεσία ενεργή για εσάς.

 • Με το πακέτο ULTIMATE, θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσα στο ταμπλό διαχείρισης του Zebra QR. - Παρέχουμε λειτουργία θερμικής εκτύπωσης και οι παραγγελίες συνεπώς μπορούν να εκτυπωθούν.

Ναι, τα συστήματα πληρωμών μας ειναι PayPal και Stripe για online πληρωμές. Για περισσότερες λεπτομέρειες και επιλογές πληρωμών, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πώς οι πελάτες χρησιμοποιούν τους κωδικούς QR

Τα σημερινά smartphones διαθέτουν ενσωματωμένες συσκευές ανάγνωσης κωδικών QR με την κάμερα, οπότε δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε ειδική εφαρμογή. Αυτό δημιουργεί πολύ απλά βήματα για τους πελάτες:

 1. Στρέψτε την κάμερα του τηλεφώνου σας σε έναν κωδικό QR και περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα.
 2. Θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση που, όταν κάνετε κλικ, θα σας στείλει στην ιστοσελίδα.
 3. Αυτές οι ιστοσελίδες μπορεί να είναι οτιδήποτε - ηλεκτρονικά μενού, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φόρμες παραγγελίας και πολλά άλλα.
 4. Απολαύστε το μενού στο τηλέφωνό σας και, στη συνέχεια, απολαύστε το γεύμα σας!

Πώς τα εστιατόρια χρησιμοποιούν τους κωδικούς μενού QR

Οι κώδικες QR αποτελούν τον χαμένο κρίκο μεταξύ του παραδοσιακού και του ψηφιακού μάρκετινγκ. Επεκτείνουν την αξία οποιουδήποτε έντυπου αντικειμένου, μεταφέροντας τους πελάτες στο διαδίκτυο. Τα περισσότερα εστιατόρια ξεκινούν με έναν απλό σύνδεσμο προς ένα ψηφιακό μενού:

 1. Αποφασίστε πού θέλετε να πηγαίνουν οι πελάτες στο διαδίκτυο. Συνήθως, σε ένα ανέπαφο μενού.
 2. Δημιουργήστε έναν κωδικό QR. Συχνά, μπορείτε να το κάνετε αυτό απευθείας στο πρόγραμμα σχεδιασμού μας.
 3. Τοποθετήστε τον κώδικα προς εκτύπωση όπως θα κάνατε με οποιοδήποτε άλλο γραφικό.
 4. Επαναλάβετε για όσα διαφορετικά κομμάτια μάρκετινγκ θέλετε. Δεν υπάρχει τεχνικό όριο.
 5. Βάλτε ακόμη και έναν κωδικό που παραπέμπει στο ψηφιακό σας μενού μέσα στο έντυπο μενού σας. Ή έναν κωδικό που παραπέμπει στη σελίδα με τις ημερήσιες προσφορές.
 6. Τοποθετήστε τα διαφημιστικά σας ταμπελάκια στα παράθυρα, στις πόρτες, στα τραπέζια και στα πεζοδρόμια. Οι πελάτες σας θα επωφεληθούν από τους κωδικούς!